Vann-dring på Verdens vanndag

I anledning FNs internasjonale dag for vann 22.03 gjennomførte vi et ekstraordinært klubbmøte i form av en tur langs Stjørdalselva.

 

Hele 15 medlemmer møttes ved Værnes kirke. Kasserer Mette Lægran overleverte en sjekk på kr 7000 til Maren Vollan og Lill Wenche Welle fra Vanntanken Skatval. Maren Vollan takket for gaven og informerte om at Vanntanken Skatval nå har innledet et samarbeid med «Leger uten grenser». Det neste brønnprosjektet vil bli i Mosambique. Hun understreket at Stjørdal Soroptimistklubb er blant de aller mest trofaste giverne til Vanntanken Skatval.

Vi «vann-dret» så i flokk og følge langs en isbelagt Stjørdalselv.

På gården til Anne Mari ble vi servert kaffe, te og sjokoladekake. Vi satt i en stor sirkel med en meters avstand og siden vi har flere nye medlemmer, benyttet vi anledningen til en presentasjonsrunde av klubbens medlemmer. 

Dagen etter turen vår flommet elven over og la store deler av stien under vann, og digre isblokker la seg innover elvebredden! To dager etterpå ble det enda strammere restriksjoner i forhold til smittevern, så vi var ute akkurat i grevens tid!

Les om Vanntanken Skatval